mandag 18. august 2008

En hyggelig fredagskveld

Min pendlervenninne Bente, har sannerlig hatt et utfordrende år.

Bente pendler til en heltidsjobb fra Moss til Oslo som jeg gjør. Hun har 2 kjekke sønner på 25 resp. 30 år som inntil nylig har bodd hjemme hos henne. Bente's mamma har i løpet av vinteren blitt mer og mer skrøpelig og hun har hatt alene omsorgen for henne. Dette har betydd uendelige kamper med eldreomsorgen i kommunen for å få det beste pleietilbudet.

Før jul bestemte Bente å selge huset som hun sammen med sønnene har bodd i mange år. Jeg hadde ofte rådet henne å gjøre seg av med huset - dette var også en kilde til mye slit - men skjønte fort at dette var en avgjørelse som satt langt inne.

I desember i fjor gjorde hun alvor av det og kjøpte seg en leilighet på Sjøhagen i Moss. Om fredagen passet det endelig for oss begge å treffes hjemme hos Bente.

Leiligheten var super både inn- og utvendig og all innredning og dekorasjon var veldig typisk Bente - her hadde hun lykkes!







Etter en delikat kyllingssalat og litt musserend vin, satt vi ut i de små timer og sldret på kvinners vis. Planen er nå og arrangere en innflyttingsfest for venner og jeg lovet å hjelpe til med maten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar