lørdag 21. juli 2007

Club sandwich med kyllingfilé

4 doble sandwich

4 kyllingfiléer (idag har vi grillet filéene)
8 skiver sprøstekt bacon
8 skiver formloff
8 blad med sprø salat

Aioli:
2 fedd hvitløk
1 ss kaldt vann
1 tsk fransk sennep
2 dl rapsolje
Sitronsaft, salt og pepper

Her bruker jeg mixerstav. Legger alt ned i en skål og mixer sammen til majones.

Coleslaw:
500 gr strimlet kål
1 grovt revet gulrot
en liten bit revet sellerirot
1 revet eple
1 finhakket sjarlottløk

3 ss lettrømme
3 ss lettmajones
1 ss sitronsaft
1 tsk sukker
1 klype kajennepepper

Rist skivene med formloff og smør aioli på skivene. Legg på sprø salat, kyllingfilé i skiver og sprøstekt bacon. Topp med en ny skive formloff med aioli og skjær sandwichen i 2. Serveres med pommes frites og coleslaw.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar