tirsdag 10. juli 2007

Semesterrapport



Stefan hämtade mig på Arlanda fredagen den 29. juni och vi körde direkt till Stefans föräldrar. Meningen var att Britta och jag skulle cykla till Trosa för att närvara Trosa Stadslopp och heja på Brittas kompis Carina. Det som skulle bli en jättemysig kväll på stan i Trosa, blev lite förstörd av huvudvärk och det faktum att jag var trött efter en slitig vecka på jobb. Vi avslutade kvällen hemma hos Carina och Mats i deras uterum med ost och vin!

-----o-----




Vaknade morgonen efter med sår rumpa efter cyklandet, men annars i fin form. Vi skulle alla till Sandviken för att fira Stefans moster Stinas födelsedag. Stina och hennes man Håkan har övertagit familjens sommarstuga, och det är alltid lika roligt att åka dit och träffa alla i familjen!




Vi blev bjudna på hemmagjord underbart god smörgåstårta och gott vin att dricka. Vädret blev mycket bättre utöver eftermiddagen / kvällen och vi hade väldigt trevligt som alltid!

Bilderna under är av Stina o Håkans dotter Maja, Stefans syrra Sara med hunden Alice och ett porträtt av Britta ute i grönskan. Färjan "Mariefred" lägger till nästan vid stugväggen ett par gånger om dagen, och Stefan o jag stack ner på bryggan för att kolla.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar