Färskpotatis i gott sällskap:
Koka färskpotatis och dela i halvor (skär bort lite i botten så att dom står stadigt)
1 sats hemmagjord dillmajonäs
Färska räkor
Rökt lax
Rädisor i tunna skivor
Crème fraiche
Dillmajonäs:
Rör ihop 2 äggulor, 1 tsk fransk senap, lite saft och rivet skal från en halv citron
Droppa ner 2 dl god olivolja under omrörning och blanda ner 4 msk finhackad dill
Smaksätt med salt, peppar och evnt. mer citronsaft.
Hacka skalade räkor i bitar och bind ihop med dillmajonäs. Klicka på potatisen och garnera med en räka.
Dela rökt lax i bitar och lägg på potatisen. Garnera med tunt skivad rädisa och crème fraiche.
tirsdag 10. juli 2007
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar