mandag 18. juni 2007

Kyllingpai

Paibunn:
100 gr smør eller rapsolje
2 dl spelt
2 ss vann
2 ss psylliumfrø

Fyll:
200 gr kyllingkjøtt uten skinn
8-10 coctail tomater delt i to
1 gul løk
1/2 finhakket chili
4 fedd hvitløk
3 egg
2 dl lettmelk
2 ss lett kesam
100 gr revet lettost
Salt og pepper

Bland sammen ingrediensene til paideigen og la den hvile i kjøleskapet minst 15 min.
Sett ovnen på 225 grader og trykk ut deigen i en paiform. Prikk deigen med en gaffel og stek nederst i ovnen i ca. 15 min.
Bland sammen kyllingkjøtt, løk, chili og hvitløk og fordel i paiskallet.
Visp sammen øvrige ingredienser og hell over.
Stekes i midten av ovnen i 15 - 20 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar